Csapat

Ismerj meg minket!

Orsi CEO, Event Manager

Nemzetközi tapasztalattal a háta mögött olyan rendezvények szervezésében és megvalósításában segít profi csapatával, amelyek elegánsak, frissek és könnyedek. Munkája a szenvedélye.
Nagyon fontos számára ügyfelei elégedettsége, így a tervezés folyamatától a megvalósításig precizitása tükrözi rendezvényeinket.

Linda Event Manager

Rendkívüli és különleges eseményeken szerzett sokrétű tapasztalata és esztétika iránti szenvedélye segíti alkalmaink kreatív megvalósítását.
Váratlan helyzetekben való pozitív hozzáállása és elhivatottsága mindig plusz töltetet ad rendezvényeinknek.

Márti Operations Manager

Szépérzéke, kreativítása és különleges látásmódja adja az általunk szervezett esküvőink esszenciáját. Kellemes baráti csevej mellett születnek meg a szebbnél szebb esküvőink, amelyet Márti kitűnő ízléssel és szívvel-lélekkel szervez. Divattervezőként és stílustanácsadóként leendő menyasszonyainknak segít megálmodni és elkészíteni álmaik ruháját.

Gondos, figyelmes, kreatív és támogató.

Ilyen az a folyamat, amelyben az Orsolya Events & Design csapataként megbízóinkkal, ügyfeleinkkel és partnereinkkel dolgozunk. Az erdőszéli tisztáson rendezett esküvő, a nagyvárosi rooftop koktélparti vagy a céges konferencia szervezése számunkra ugyanazoknak az értékeknek a megfogalmazásával kezdődik: őszinte odafigyelés, részletgazdag kidolgozás, kreatív és önálló megvalósítás.