Csapat

Ismerj meg minket!

Orsi CEO, Event Manager

Nemzetközi tapasztalattal a háta mögött olyan rendezvények szervezésében és megvalósításában segít profi csapatával, amelyek elegánsak, frissek és könnyedek. Munkája a szenvedélye.
Nagyon fontos számára ügyfelei elégedettsége, így a tervezés folyamatától a megvalósításig precizitása tükrözi rendezvényeinket.

Linda Event Manager

Rendkívüli és különleges eseményeken szerzett sokrétű tapasztalata és esztétika iránti szenvedélye segíti alkalmaink kreatív megvalósítását.
Váratlan helyzetekben való pozitív hozzáállása és elhivatottsága mindig plusz töltetet ad rendezvényeinknek.

Claudia Marketing Manager

Csapatunk marketing és kommunikációs feladatait Clau látja el, precíz munkavégzéssel és kreativitással biztosítja rendezvényeink sokszínűségét. Igényessége és ügyfélorientált hozzáállása garantálja, hogy időben értesülni fogsz a legújabb rendezvényeinkről!

Dóri Marketing & PR

Fantáziadús szókészlettel bármilyen platformra, printre és eseményre Dóri készíti a szövegeinket angolul és magyarul is, hogy azok sokszínűek és izgalmasak legyenek. Pozitív hozzáállása és a szakmája iránti szeretete teszi teljessé rendezvényeinket. Szabadidejében divat témájú cikkeket ír népszerű magazinok számára.

Márti Wedding planner

Szépérzéke, kreativítása és különleges látásmódja adja az általunk szervezett esküvőink esszenciáját. Kellemes baráti csevej mellett születnek meg a szebbnél szebb esküvőink, amelyet Márti kitűnő ízléssel és szívvel-lélekkel szervez. Divattervezőként és stílustanácsadóként leendő menyasszonyainknak segít megálmodni és elkészíteni álmaik ruháját.